پارتیشن های شیشه ای نوع نسبتا جدیدی از پارتیشن هستند که در محیط های مختلف اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند. مزایای متعدد و زیبایی شناسی ظریف آنها، طراحان داخلی را تشویق کرده است تا آنها را در فضای داخلی خود بگنجانند و با ترکیب دقیق انواع شیشه و فریم، عناصر جدیدی را برای فضای خانه ایجاد کنند.
اول از همه، پرداختن به یک سوال رایج مهم است: پارتیشن شیشه ای برای خانه از نظر نوع شیشه و مواد ثابت با پارتیشن اداری تفاوتی ندارد. هدف پارتیشن شیشه ای برای منزل تبدیل پارتیشن های اداری به فرمتی مناسب برای منازل با طراحی و ترکیب رنگ ها و نوع شیشه های مناسب و استفاده از یراق آلات مناسب و توجه ویژه به زیبایی شناسی کلی است. برای این کار توجه به نکات زیر ضروری است:
طراحی پارتیشن شیشه ای برای خانه، برخلاف ادارات، شامل فضاهای کوچک است. بدون توجه به اندازه خانه شما، دیوارهای کمتری نسبت به یک دفتر کار خواهد داشت. در یک فضای داخلی با طراحی خوب، ضروری است که زیبایی شناسی کلی پارتیشن ها با سبک خانه هماهنگ باشد.
در مقایسه با پارتیشن های اداری، پارتیشن های داخلی به طور کلی توجه بیشتری را به خود جلب می کنند. بنابراین دقت تحقق آنها باید بیشتر باشد.
این نکات به ما اجازه می دهد تا انواع پارتیشن های شیشه ای برای خانه را بررسی کرده و با کاربردهای آنها آشنا شویم. سپس به بررسی مزایا و معایب آنها و همچنین کاربردهای اصلی آنها می پردازیم.
انواع پارتیشن شیشه ای
پارتیشن های شیشه ای انواع مختلفی دارند که هر کدام بسته به کاربری مورد نظر و نیاز طراح قابل استفاده هستند. از انواع مختلف پارتیشن های فریم لس، پارتیشن دوجداره شیشه ای، پارتیشن تک جداره و متحرک می باشد. پارتیشن های مسکونی به جنبه های مختلفی تقسیم می شوند و انواع آنها قابل بررسی است که عبارتند از:
نوع شیشه
شیشه ای که برای ساخت پارتیشن استفاده می شود می تواند سکوریت، معمولی یا لمینیت باشد. امروزه استفاده از شیشه های معمولی به دلیل شکنندگی زیاد و خطراتی که در منازل به همراه دارد، فراگیر نشده است. شیشه های سکوریت شده و شیشه های لمینت که مقاومت قابل توجهی در برابر ضربه و کاهش شکنندگی دارند، اکنون به طور فزاینده ای در خانه ها استفاده می شوند.
نوع قاب
فریم پارتیشن شیشه ای اغلب از آلومینیوم ساخته شده است، اما چوب، آلیاژهای مختلف آلومینیوم و ترکیبی از هر دو نیز می توانند برای زیبایی کلی خانه استفاده شوند. به یاد داشته باشید که قاب باعث ایجاد تعادل در شیشه و کنترل وزن آن می شود. بنابراین انتخاب نوع قاب نیاز به محاسباتی برای حفظ تعادل استاتیکی شیشه دارد.
رنگ شیشه
شیشه های براق (لاکی) و رنگ مات را می توان در طراحی داخلی نیز استفاده کرد البته به شرطی که از فضای کلی خانه کم نکند و با دیگر عناصر خانه ناسازگار نباشد.
تعداد دیوارها
پارتیشن شیشه ای دو جداره برای طراحی دیوارهای خارجی و پارتیشن بسیار کاربردی است، زیرا این نوع پارتیشن عایق صوتی و حرارتی بسیار خوبی را ارائه می دهد. پارتیشن دو جداره گرما را در خانه شما حفظ می کند در حالی که نازکتر از دیوارهای آجری است که می تواند مزیت قابل توجهی به خصوص در فضاهای کوچک باشد.
از طرفی پارتیشن شیشه ای تک جداره مقرون به صرفه تر و ضخامت کمتری نسبت به پارتیشن دو جداره است. اگر دیوار پارتیشن شما گرما را حفظ نمی کند، برای صرفه جویی در هزینه، بهتر است پارتیشن شیشه ای تک جداره را انتخاب کنید.
کاربردهای پارتیشن شیشه ای برای خانه
پارتیشن های شیشه ای را می توان در قسمت های مختلف منازل استفاده کرد. به طور کلی، پارتیشن های شیشه ای برای جداسازی مناطق مختلف یک محیط مسکونی از یکدیگر استفاده می شوند، اما علاوه بر این استفاده اولیه، می توانند مزایایی مانند بهبود بهره وری انرژی، نور طبیعی اتاق و طراحی مدرن را نیز ارائه دهند. برخی از مهمترین کاربردهای پارتیشن شیشه ای در خانه عبارتند از:
جداسازی هال (اتاق نشیمن) از آشپزخانه
در آپارتمان های جدید، فضاهای هال و آشپزخانه اغلب هیچ مرزی ندارند. از آنجایی که اکثر صاحب خانه ها دوست دارند این دو فضا را به هر شکل ممکن از هم جدا کنند، از پارتیشن استفاده می کنند. یک پارتیشن شیشه ای که در ابتدای آشپزخانه نصب شده است، امکان جداسازی آشپزخانه از اتاق نشیمن را فراهم می کند و مرز مناسبی بین دو فضا ایجاد می کند.
ساخت و تعیین محدوده فضای حمام
از پارتیشن های شیشه ای در ساخت فضاهای سرویس بهداشتی با کمترین اختلال و جذاب ترین ظاهر استفاده می شود. در خانه های جدید، برای ایجاد حمام، نیازی به ساخت دیوارهای آجری نیست. در عوض، می توانید یک فضای حمام با پارتیشن های شیشه ای ایجاد کنید و آن را با عناصر دیگر خانه طراحی کنید. هم محفظه حمام و هم پارتیشن شیشه ای برای ایجاد و جداسازی مناسب فضای حمام از اتاق نشیمن یا اتاق خواب، ایجاد یک منطقه حمام کارآمد می کنند.
دیوارهای داخلی
برای جدا کردن دو اتاق، همیشه لازم نیست بین دو اتاق دیواری بسازید. با استفاده از پارتیشن شیشه ای می توانید یک جداکننده زیبا و موثر برای جداسازی فضاهای داخلی با هزینه و اختلال کمتر ایجاد کنید. می توانید از پارتیشن های شیشه ای بین اتاق خواب ها یا برای ایجاد یک فضای کاری اختصاصی استفاده کنید و ترکیبی از زیبایی و عملکرد را ببینید.
پارتیشن پاسیو
یکی دیگر از فضای خانه شما که می توانید از ایده های مختلف طراحی استفاده کنید، پاسیو یا بالکن شماست. شما می توانید از یک پارتیشن شیشه ای به عنوان درب ورودی پاسیو استفاده کنید تا هم نور طبیعی وارد شود و هم ظاهری مدرن تر به پاسیو شما ببخشد. درهای فلزی قدیمی علاوه بر قدیمی بودن، جلوی نور زیاد محیط را می گیرند که یک پارتیشن شیشه ای در خانه شما می تواند این مشکل را برطرف کند.
پارتیشن پذیرایی
اگر اتاق نشیمن شما چند بخش دارد، می توانید آنها را با پارتیشن های شیشه ای مدرن جدا کنید. پارتیشن شیشه ای برای جدا کردن دو قسمت نشیمن یا جدا کردن فضای نشیمن از اتاق غذاخوری استفاده می شود که نه تنها دکوراسیون خانه را زیباتر می کند بلکه فضای آرام و خصوصی تری را برای ناهار و شام شما فراهم می کند.
برای زیباتر شدن ظاهر کلی پارتیشن شیشه ای و کاهش سردی شیشه در محیط گرم و صمیمی منزل خود می توانید از ترکیب فریم های فلزی و چوبی یا انواع برچسب های شیشه ای موجود در بازار استفاده کنید. استفاده از قاب های چوبی بادوام گرمای خاصی را به خانه شما می آورد که در ایجاد فضای مثبت در خانه بسیار موثر خواهد بود.
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0